Välkommen till Din digitala logopedmottagning

Helena: Hemma i mitt kök trivs jag allra bäst! Här kokar jag flädersaft
Helena: Hemma i mitt kök trivs jag allra bäst! Här kokar jag flädersaft

Vi klarar Coronakrisen tillsammans! Privat, digitalt, genialt!

Jag hoppas att du liksom jag väljer att hålla avstånd i affären, gå istället för att ta bussen.  undvika mottagningsbesök om det inte är absolut nödvändigt, hålla händerna rena och fina. Har du turen att bo på landet kan du röra dig fritt i skog och mark. Bor du mitt inne i stan, pynta din balkong så det blir en mysig hörna - hemesterhörnan.  För att du och jag ska ta hand om andra och varandra har jag gjort min logopedmottagning helt digital. Med kreativa lösningar har det visat sig att det går alldeles utmärkt. Du är den som förstår de stora och små sambanden. Du är beredd att göra din insats och betala privat. Du får då snabbt hjälp - och väljer 2 veckors kö istället för 2 års kö hos den offentliga vården. Du vet att det som är gratis innebär stora uppoffringar du inte längre vill ta. Att vänta kostar också pengar.

Du kanske har blivit påverkad av politiken: De som högljutt säger:
- Det är oetiskt med vinster i välfärden. Det är orättvist att mer privilegierade ska få gå före i vårdkön. Alla medborgare ska ha rätt till lika vård!  
Där finns ett stort tankefel: När du kommer till en logoped eller läkare och betalar för din vård privat, så lämnar du en plats ledig för någon annan. Du väljer alltså att gå ur vårdkön och avlastar den offentliga sjukvården, eftersom du betalar privat. Jag som företagare betalar in skatt till vård, skola, omsorg och gör då att den offentliga sektorn får in pengar. Tillsammans hjälper vi varandra och den offentliga sektorn. 

Men.. du kanske tycker: Alla borde få råd att komma till dig och få samma hjälp som jag och mitt barn? Ja, det tycker jag med. Genom att boka tid hos oss och betala för tjänsten bidrar du till ett hållbart jämställt företagande med sjyssta arbets-och lönevillkor. Om du är nöjd med den hjälp du fått på min mottagning - tala om det för dina vänner! Då kommer fler till mottagningen och vi kan behålla samma prisnivå. 

Privatvård för alla: Både i slott och koja. 
Du kanske undrar: Vilka är det som kommer till dig och betalar själv? Jo, du ska veta att många av mina privatkunder kommer från socialt utsatta områden med begränsad betalningsförmåga, andra från glesbygdsområden med 2 mil till närmsta affär och andra från socialt välbärgade områden i storstäderna. Vad vi alla har gemensamt är att vi vill få vård när vi behöver. Att det är vi själva som vill bestämma vad vi behöver - ingen annan. 
Tycker du det verkar bra? Välkommen till vår kundportal Prosodi.se . Här står allt om vårt behandlingsutbud. 

Välkommen med din bokning! Din glädje är min belöning. 

Helena Forne-Wästlund, leg logoped & verksamhetschef

Digitala tjänster:

* Röst tal & sång
* HBTQ rösttransition
* Dyslexiutredning
* Dyskalkyliutredning
* Stamning
* Barn språkträning
* Afasi & Dysartri
* R-träning
* NP utredning språk. HAB 


Fyll i formuläret så får du inloggningsuppgifter till våra tjänster och tips.