Wästlunds logopedmottagning
Slussenkliniken Ringvägen 100 E 9 tr

Specialistvård för stamning och röst. Specialist inom allmänlogopedi.
Här jobbar: Helena Forne-Wästlund, leg logoped och doktorand med.vet. Mottagningen har vårdavtal med Stockholms läns landsting inom vårdval logopedi, som kräver remiss. Kontakta mottagningen och boka tid via https://www.1177.se/Stockholm/Hitta-vard/Stockholm/Kontakt/Wastlunds-Logopedmottagning-Slussenkliniken/
Mottagningen är ansluten till 1177.se/mina vårdkontakter

Mottagningen vid Ringvägen 100 E samarbetar med Slussenkliniken, Capio och andra vårdcentraler för Dig som behöver en sammanhängande vårdkedja inom primärvård av olika kompetenser förutom logoped som läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator och kiropraktor.  För mer information om Specialistmottagningen, Slussenkliniken:
http://www.capiovardcentral.se/Stockholm/slussen/Specialistmottagning/

 Mottagningen utför även privatvård för de som önskar komma utan remiss. Privatvården är för de tjänster som inte ingår i avtalet. Boka tid på Bokadirekt.se/Wästlunds logopedmottagning Stockholm med betallösningar via Klarna.
https://www.bokadirekt.se/places/w%C3%A4stlunds-logopedmottagning-slussenkliniken-16435

Mottagningen ger även privatvård i Värmland,
för de Värmlandsbor som av medicinska och ekonomiska skäl önskar utredningar och behandlingar på hemmaplan. Boka tid på Bokadirekt.se/Wästlunds logopedmottagning Karlstad med betallösningar via Klarna
https://www.bokadirekt.se/places/w%C3%A4stlunds-logopedmottagning-slussenkliniken-karlstad-17201

Med den nya patientlagen från och med 1 januari 2015 har alla i Sverige rätt att söka vård i Stockholm, med remiss från vårdcentral eller skolhälsovården i hemlandstinget. Ditt hemlandsting står för vårdkostnaden, när du söker vården i Stockholm. Du betalar vanlig patientavgift. Vill du få vård hemma blir det privat.

Helena Forne-Wästlund innehar registrerat varumärke för EU, inklusive Sverige, Norge, USA och Kanada för sina logopedtjänster, e-hälsoutveckling och klinisk forskning Arvid R. Detta i samarbete med Örebro och Karlstads Universitets innovationsbyråer.


 

Skicka in-mail via hemsidan genom att fylla i kontaktformuläret nedan med din fråga.
Vi svarar inom 24 timmar.

ringvägen ringvägen

Kontakt och inremiss:
Wästlunds logopedmottagning Slussenkliniken
Ringvägen 100E 9 tr
118 60 STOCKHOLM

Verksamhetschef:
Helena Forne-Wästlund, leg. logoped
070-339 65 08
helena.wastlund@
hotmail.com

Karlstad: Huvudkontor privatvård Värmland
Wästlunds logopedmottagning
Hagagatan 16 A 4 tr
652 20 Karlstad
070-339 65 08