Goda grannar- HÖST 17

Goda Grannar –     HÖST 17 för samarbete mellan vårdgivare logopedi, smidiga remisser för förbättrad tillgänglighet i vården.
Det finns 20 lediga tider före årsskiftet för de barn och ungdomar som behöver få utredning för att läsa och skriva för att få rätt hjälp i skolan. Kontakta  mottagningen för mer information.Kvalitativt fullvärdiga utredningar görs i enlighet med av Svenska logopedförbundets utarbetade nya riktlinjer för läs-och skrivutredningar, som antagits av Stockholms läns landsting. Aktuella väntetider för läs-och skrivutredningar:
Vårdgivarguiden Väntetider SLL.
Vänligen Helena Forne-Wästlund, leg. logoped Verksamhetschef

حسن الجوار – الخريف 17 للتعاون بين مقدم الرعاية الصحية النطق واللغة علم الأمراض ، مفيد الإحالات من أجل تحسين الوصول إلى الرعاية الصحية.
هناك 20 فتحات الوقت المتاح قبل نهاية العام للأطفال والشباب الذين يحتاجون إلى الحصول على التحقيق القراءة والكتابة من أجل الحصول على المساعدة المناسبة في المدرسة. الاتصال بمكتب الاستقبال للحصول على مزيد من المعلومات.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter